• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Адміністрація судноплавства видала морякам 10 000 Підтверджень.

Опубліковано 29 листопада 2022 року, 13:00

З початку вересня 2022 року співробітники Адміністрації судноплавства (АС) щодня перевіряють та верифікують особисті профілі моряків, адже однією із необхідних умов перетину моряками державного кордону під час дії воєнного стану є отримання «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів». Якщо особа подала необхідний перелік завірених копії документів на розгляд АС, та успішно пройшла перевірку особистих даних, тоді в неї є можливість отримати підписане Головою АС або його заступником Підтвердження, яке в подальшому необхідно надати прикордонникам та у військкоматах. Станом на 28 листопада Адміністрацією вже видано більше ніж 10 000 підписаних Підтверджень.

Звертаємо увагу, що «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. Що робити у разі закінчення строку  дії Підтвердження Ви знайдете за посиланням: https://marad.gov.ua/ua/news/strok-diyi-pidpisanogo-pidtverdzhennya-pro-otrimannya-kopij-dokumentiv-moryakiv-30-dniv-yak-diyati-dali.

Якщо Ви подаєте копії документів на розгляд Адміністрації судноплавства вперше, тоді Вам необхідно дотримуватись інструкції, яка міститься  за посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6.