• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Строк дії підписаного «Підтвердження про отримання копій документів моряків» 30 днів. Як діяти далі?

Опубліковано 28 жовтня 2022 року, 14:12

«Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів моряків» дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. Якщо строк дії Вашого Підтвердження сплив, тоді у Вас є можливість в будь-який момент звернутись до Адміністрації судноплавства (АС) для отримання Підтвердження, на якому буде міститись нова дата підписання.

УВАГА! Якщо документи на підставі яких Ви отримали підписане Підтвердження від АС залишились без змін, тоді Вам НЕ ПОТРІБНО їх завантажувати знов. Вам необхідно лише зайти в Особистий кабінет та натиснути «Отримати підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів». Далі поставити позначку в полі «Я підтверджую, що ознайомлений із обов'язком щодо повернення в країну по закінченню контракту» та натиснути «Зробити запит». Після цього, БЕЗ ПОВТОРНОЇ ПЕРЕВІРКИ ВАШИХ ОСОБИСТИХ ДАНИХ, Ваш запит одразу відправляється на повторне підписання Голови АС або його заступника. Далі в Особистому кабінеті з'явиться Підтвердження зі статусом «Підписано» та новою датою підписання. Натискаємо на Підтвердження з новою датою та обираємо «Друкувати». В результаті отримуємо Підтвердження, яке дійсне ще 30 днів.

Зверніть увагу, що в результаті підписання заявки Головою АС або його заступником на електронну пошту НЕ приходить лист, тому слідкуйте за статусом заявки в Особистому кабінеті, він має змінитися із «Затверджено» на «Підписано».

Якщо документи на підставі яких Ви раніше отримали підписане Підтвердження від АС змінились, тоді Вам необхідно внести відповідні зміни в Особистому кабінеті та натиснути «Зберегти». Далі очікуємо на електронний лист від АС про успішну верифікацію та розпочинаємо процедуру отримання нового Підтвердження як вказано вище.