• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

10 000 моряків подали на розгляд копії своїх документів з метою отримання «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів», та були зареєстровані в системі.

Опубліковано 26 жовтня 2022 року, 14:05

10 000 моряків вже зареєстровано в системі seaman.marad.gov.ua.

Десять тисяч осіб вже подали нам на розгляд копії своїх документів з метою отримання «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» та були зареєстровані в системі.  

Якщо копії документів, які завантажив моряк відповідають тим, які вказано в постанові Кабінету Міністрів від 2 вересня 2022 р. № 992, тоді особа успішно проходить верифікацію і може відправити заявку на підписання Голові Адміністрації судноплавства або його заступнику. Підписане «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів», яке в подальшому необхідно надати при перетині державного кордону вже отримали більше 6000 моряків.

Звертаємо увагу, що Підтвердження дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. З тим як подати заявку на отримання нового Підтвердження в будь-який момент без повторної перевірки даних моряка можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3DaoccW.

Якщо Ви ще подавали копії своїх документів нам на розгляд, тоді Вам необхідно пройти процедуру реєстрації, яка міститься  за посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6.