• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступником Голови Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації призначено Максимова Сергія Олександровича - відповідне рішення прийнято Кабінетом

Опубліковано 27 березня 2023 року, 17:13

Сергій багато років очолював підрозділи відділів інформаційних технологій в національних компаніях. В період з 2020 до 2022 займався політикою цифрової трансформації та інформаційної безпеки у сфері оборони Міністерства оборони України, де за віддану та професійну роботу отримав відзнаку «За сприяння Збройним силам України». До призначення на посаду в Адміністрацію судноплавства працював в управлінні комп’ютеризації та інформаційних технологій в ДП «Український інститут інтелектуальної власності».

Максимов з перших днів приєднався до оновленої команди Адміністрації судноплавства, перед якою стоять задачі з максимальної цифровізації всіх процесів, зокрема й в дипломуванні моряків. Впевнений, що Сергій разом зі своєю командою фахівців прискорить ці процеси та допоможе морській спільноті отримувати послуги швидко та якісно.