• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

З Днем Збройних Сил України!

Опубліковано 06 грудня 2022 року, 09:00

Щорічно, 6 грудня, в день ухвалення Закону України «Про Збройні Сили України», українці відзначають державне свято — День Збройних Сил України. Але ж варто сказати, що сьогодні, вчора, і кожен день зараз – це Ваш день, шановні військовослужбовці!

Саме ЗСУ щоденно безжально нищать ворога, обороняючи нашу країну, відвойовуючи кожен клаптик землі, захищаючи її суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність, на яку цей ворог посягнув. На землі, в повітряному, та водному просторі українські військові стримують збройну агресію з боку рф.

Завдяки ЗСУ ми можемо вдень працювати, а ввечері повертатись до своїх домівок. Збройні Сили України демонструють нам, що все можливо, адже саме вони скоротили «другу армію світу» майже на 100 тисяч військових.

Весь світ разом з українцями затамувавши подих слідкує за успіхами Збройних Сил України, і всіляко намагається підтримати. Українські військові – це справжні герої для всіх і кожного.

У лавах Збройних Сил України є також наші колеги з Адміністрації судноплавства, яких ми щиро вітаємо зі святом, бажаємо скорішого повернення та Перемоги.

Не зайвим буде ще раз сказати: #ДякуємоЗСУ