• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

3300 морякам було верифіковано особистий профіль, 2150 з яких вже подали заявку на підписання та отримали необхідне Підтвердження від Адміністрації судноплавства.

Опубліковано 28 вересня 2022 року, 09:05

Однією із необхідних умов перетину моряками державного кордону є отримання Підтвердження від Адміністрації судноплавства.

На сьогоднішній день Адміністрація судноплавства отримала заявки від 7500 моряків:

  • 3300 профілів моряків вже були верифіковані співробітниками Адміністрації;
  • близько 1500 профілів знаходяться в обробці, всім іншим заявникам були надані зауваження для усунення.

Після верифікації профіля моряк може отримати підписане Головою АС або його заступником «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів», натиснувши на відповідну кнопку в особистому кабінеті. Саме це підтвердження необхідно для прикордонників та військкоматів. Станом на сьогодні підписане Підтвердження отримало 2150 моряків, з 3300 верифікованих профілів.

Звертаємо увагу, що Підтвердження дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. Ви можете подати Заявку на отримання нового Підтвердження в будь-який момент без повторної перевірки даних моряка.

Підтвердження можна перевірити за QR-кодом, який на ньому міститься - аналогічний документ відкриється на офіційному сайті Адміністрації судноплавства.

З процедурою отримання «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» від Адміністрації судноплавства можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6