• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

20 000 Підтверджень отримали моряки від Адміністрації судноплавства.

Опубліковано 15 березня 2023 року, 10:26

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02 вересня 2022 р. № 992, Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів є однією з необхідних умов перетину державного кордону під час дії воєнного стану.

Співробітники Адміністрації судноплавства кожного дня перевіряють документи, які моряки подають на розгляд. Якщо ви успішно пройшли перевірку, у вас є можливість отримати Підтвердження від Адміністрації судноплавства підписане Головою або заступником, яке в подальшому необхідно надати прикордонникам та у військкоматах. Нагадуємо, що кожен документ, який подається на розгляд, має бути завірений належним чином.

Звертаємо увагу, що «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. Що робити у разі закінчення строку  дії Підтвердження Ви знайдете за посиланням: https://cutt.ly/H9wDVKn.

Якщо Ви подаєте копії документів на розгляд Адміністрації судноплавства вперше, тоді Вам необхідно дотримуватись інструкції, яка міститься  за посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6.