• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління інспекції суден Адміністрації судноплавства очолюватиме Сизов Костянтин Іванович.

Опубліковано 15 березня 2023 року, 09:50

Основні напрямки його діяльності будуть пов’язані з питаннями дотримання міжнародних та національних положень законодавства, спрямованих на забезпечення безпеки судноплавства, зокрема питання контролю суден.

Попереду плідна співпраця з міжнародними партнерами в Робочих групах підкомітету (SC.3) з внутрішнього водного транспорту ЄЕК ООН, «European Inland Waterway Transport Platform» (IWT), а також European Committee for Drawing up Standards in the field of Inland Navigation (CESNI).

Костянтин Сизов з 1971 присвятив себе діяльності на флоті в складі екіпажів суден океанського плавання, а з 1982 року - капітан суден далекого плавання. Працював на посадах, які безпосередньо були пов’язані з питаннями безпеки судноплавства, пройшовши шлях від капітана портового нагляду в «Херсонському морському торговельному порті» до призначення на посаду в Адміністрації судноплавства. Костянтин Іванович обіймав керівні посади в ДП «Дельта-лоцман», ДП «Дніпро-Бузький морський торговельний порт», ДП «Миколаївський морський торговельний порт», був начальником Державного морського рятувально-координаційного центру КП «Морська пошуково-рятувальна служба».

Впевнені, що капітан Сизов, як справжній фахівець морської галузі, чесно і неупереджено здійснюватиме нагляд і контроль за суднами на належному рівні, а також гідно представлятиме інтереси України перед міжнародною спільнотою.