• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник Глави місії, радник-посланник Посольства Республіки Корея О ДжунгГин з візитом ввічливості 21 серпня побував у державній установі «Держгідрографія»

Опубліковано 21 серпня 2019 року, 17:43

Заступник Глави місії, радник-посланник Посольства Республіки Корея О  ДжунгГин з візитом ввічливості 21 серпня побував у державній установі  «Держгідрографія». Обговорили ряд питань, що становлять спільний інтерес для корейської сторони та Держгідрографії.

 Під час зустрічі начальник установи Олександр Щипцов разом із своїм першим заступником та представниками Держгідрографії розповіли корейській делегації про  діяльність установи та її пріоритетні цілі. Обговорили можливість  надання Республікою Корея технічної підтримки установі. 

  «Розглянули важливі питання потенційного співробітництва, зокрема організації навчання фахівців Держгідрографії за напрямками  «Гідрографія» та «Морська картографія» з вивченням сучасних технологій у  галузі. Адже, переймаючи досвід своїх іноземних колег, ми зможемо пришвидшити розвиток Держгідрографії та задіяти в своїй роботі новітні  технології», — розповів начальник Держгідрографії Олександр Щипцов.

 «Я вже рік працюю в Україні і мені було дуже приємно познайомитись з  командою Держгідрографії та поспілкуватись з провідними фахівцями  установи. Сподіваюсь на подальшу співпрацю», — сказав радник-посланник  Посольства Республіки Корея О ДжунгГин. 

 Хоч і обговорювались  важливі та серйозні питання, в цілому зустріч пройшла в дружній та  позитивній атмосфері. О ДжунгГин навіть запропонував найближчим часом  зустрітися ще раз.