• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра ПЕТРЕНКА з професійним святом – Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Опубліковано 07 липня 2019 року, 09:41

Шановні друзі!

Шановні колеги!

Від імені Державної служби морського та річкового транспорту України та від себе особисто сердечно вітаю вас з професійним святом - Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Це свято мужніх, чесних офіцерів та матросів, висококваліфікованих фахівців, справжніх патріотів, які повсякденною наполегливою працею забезпечують національну безпеку, територіальну цілісність і законні інтереси України.

Нам є ким пишатися. Саме наші матроси, старшини, мічмани, офіцери, генерали та адмірали, ветерани Військово-Морського флоту демонструють відданість справі, своєму службовому обов'язку, відповідальне ставлення до військової служби, високий професіоналізм і мужність. Особливо це відчутно в умовах, коли на Сході країни, на жаль, не припиняються бойові зіткнення, коли з вини недругів самостійної і цілісної України гинуть люди.Шлемо найкращі вітання українським морякам, які перебувають у полоні. Переконаний, що наші українські моряки завжди будуть зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності.

Вірю, що спільними зусиллями ми відродимо славу України як великої морської держави, а український прапор на наших кораблях завжди буде символом упевненості і процвітання.

Бажаю міцного флотського здоров'я, життєвого благополуччя, витримки у складних ситуаціях, мудрих рішень, нових звершень у нелегкій і відповідальній службі!

Слава Військово-Морським Силам Збройних Сил України!

Слава Україні!

З шаною                                                                                                                                    Дмитро ПЕТРЕНКО