• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра ПЕТРЕНКА з Днем працівників морського та річкового флоту

Опубліковано 07 липня 2019 року, 09:48

Шановні колеги!

Шановні друзі!

Від імені Державної служби морського та річкового транспорту України та від себе особисто щиро вітаю з Днем працівників морського та річкового флоту!

Морський та річковий транспорт – одна із ключових галузей економіки. Це галузь, з якою ми пов’язали своє життя. Саме тут працюють люди, назавжди поєднані любов'ю до моря.

Слід зазначити, що морська галузь України останнім часом динамічно розвивається.

У цьому велика заслуга багатьох поколінь, які присвятили своє життя нелегкій морській праці та назавжди зв’язали свою долю, долю своєї родини з річкою і морем.

Адже працівники галузі з гідністю виконують свій професійний і громадський обов’язок, а багаторічний досвід і відповідальність за доручену справу є запорукою подальших досягнень у розвитку морського і річкового транспорту України.

Колектив Морської адміністрації і я як керівник Морської адміністрації поставили собі досить амбітне, але цілком реальне завдання – здійснювати значні кроки в процесі відродження статусу України як морської держави, яка має потужний національний потенціал. Це, насамперед, розвиток потенціалу внутрішніх водних шляхів, вдосконалення системи державного управління на транспорті та здійснення ефективного державного нагляду та контролю за безпекою судноплавства тощо.

Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться здійснити найсміливіші задуми, утвердити та реалізувати свій потенціал і потенціал  України як морської країни.

Щира подяка і шана висока усім морякам, річковикам, ветеранам, всім, хто  своєю відданою натхненною працею привносить вагомий внесок у розбудову сучасного флоту та примножує славні традиції українського судноплавства.

Велика вдячність за вашу професійну майстерність!

Горді, що Україна займає одну із провідних позицій за чисельністю моряків у світовому флоті!

Бажаю усім нам здійснення всіх намірів. Нехай в наших оселях завжди панує тепло та затишок, а серця сповнюються лише світлими і яскравими почуттями!
Міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над усією Україною!

Зі щирими вітаннями                                                                                                                    Дмитро ПЕТРЕНКО