• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся 1-й етап вітрильної регати «Кубку ORYC» (19 - 21 квітня, м. Одеса)

Опубліковано 24 квітня 2019 року, 16:12

Змагання проходили 3 дні в акваторії Одеської затоки.   Організатором регати є Одеський перегоновий яхт-клуб, у співпраці з  Вітрильною федерацією Одеської області за підтримці ДП «Чорноморський  яхт-клуб».

Безпеку учасників на воді під час проведення відкритої  регати забезпечували спеціалізовані рятувальні судна та фахівці  підвідомчого Морській адміністрації Державного морського  рятувально-координаційного центру (ДМРКЦ) казенного підприємства «Морської пошуково-рятувальної служби», які визначили район проведення регати, як район підвищеного спостереження.

 Слід зазначити, що у ДМРКЦ несуть цілодобові вахти висококваліфіковані  капітани-координатори, які постійно готові прийняти і обробити сигнал  лиха та спланувати пошуково-рятувальну операцію в морському  пошуково-рятувальному районі України.

Нагадаємо, що це змагання -  одне з найбільших вітрильних змагань на Чорному морі - щорічно проходить  в рамках співпраці між організаторами регати, Вітрильної федерацією  Одеської області та казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна  служба».