• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В рамках робочого візиту Голови Морської адміністрації Дмитра ПЕТРЕНКА до Херсонської державної морської академії підписано Меморандум про співпрацю в морській галузі

Опубліковано 12 вересня 2019 року, 18:30

В рамках робочого візиту Голови Морської адміністрації Дмитра ПЕТРЕНКА до Херсонської державної морської академії підписано Меморандум про співпрацю в морській галузі між Державною службою морського та річкового транспорту України, Херсонською державною морською академією, ТОВ «Науковий парк  Херсонської державної морської академії «Інновації морської індустрії» та ТОВ «Херсонський морський спеціалізований тренажерний центр при Херсонській державній морській академії».
Основною метою партнерства та співпраці є реалізація людського потенціалу для забезпечення конкурентоспроможності України в світі та її сталого розвитку як морської держави через:
- теоретичне дослідження, обґрунтування імплементації міжнародних морських правових норм в систему національної підготовки фахівців морської галузі.
- дослідження та апробації інноваційних технологій навчання та тренажерної підготовки плавскладу морських суден.
- запрошення експертів до участі у проведенні конкурсів на зайняття посад державної служби.
Також відбуватиметься консультування щодо нових методологічних підходів у роботі з менеджменту людських ресурсів у морській галузі, організовуватимуться навчання для працівників, розробка навчально-методичних матеріалів з підвищення кваліфікації фахівців Морської адміністрації тощо.
 Підписуючи чотиристоронню угоду – Меморандум Дмитро ПЕТРЕНКО зазначив, що ми гордимося нашими партнерами. «Без перебільшення зазначу, що така співпраця в освітній, науковій, методичній сфері діяльності партнерів дасть позитивний результат у розвитку морської галузі в Україні», – зазначив Дмитро ПЕТРЕНКО.