• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Морської адміністрації Дмитро ПЕТРЕНКО, перший заступник Голови Морської адміністрації Дмитро БАРІНОВ зустрілися з керівництвом Академії

Опубліковано 12 вересня 2019 року, 18:05

Без перебільшення є те, що вагоме та почесне місце щодо підготовки чудових спеціалістів, професіоналів у морській галузі на міжнародному рівні займає Херсонська державна морська академія.
Морська адміністрація надає великого значення співпраці з Академією. І тому сьогодні Голова Морської адміністрації Дмитро ПЕТРЕНКО, перший заступник Голови Морської адміністрації Дмитро БАРІНОВ зустрілися з керівництвом Академії, з представниками трудового колективу та поспілкувалися щодо плідної співпраці, залучення науковців до розробки різноманітних проектів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності щодо функцій та ролі Морської адміністрації в сфері підготовки та дипломування моряків.
Під час зустрічі Дмитро ПЕТРЕНКО презентував діяльність Морської адміністрації.
«Колектив Морської адміністрації здійснює важливі і глибинні перетворення в сфері морського та річкового транспорту України. Нашим пріоритетом було, є і буде те, аби Україна була сильною, економічно розвиненою», - наголосив очільник Морської адміністрації.