• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

УВАГА! При оформленні «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» натиснути «Зробити запит» необхідно лише один раз!

Опубліковано 13 грудня 2022 року, 18:00

Шановні моряки!

«Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. При оформленні НОВОГО Підтвердження Вам необхідно поставити позначку в полі «Я підтверджую, що ознайомлений із обов'язком щодо повернення в країну по закінченню контракту».

Після цього треба натиснути «Зробити запит» ОДИН РАЗ. У результаті цього Ваш запит відправляється на обробку та підписання Голови Адміністрації судноплавства або його заступника.

Якщо Ви будете натискати «Зробити запит» багато разів, тоді кожного разу буде формуватись нова заявка, яку необхідно в подальшому розглянути співробітникам Адміністрації судноплавства. Тим самим Ви лише уповільните процес видачі Підтверджень.

У разі закінчення строку дії Підтвердження Ви можете скористатись інструкцією за посиланням: http://bit.ly/3YjD0yv.

Якщо Ви подаєте копії документів на розгляд Адміністрації судноплавства вперше, тоді Вам необхідно дотримуватись інструкції, яка міститься  за цим посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6.