• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Навчання в рамках інструменту TAIEX «Підвищення кваліфікації інспекторів контролю державою порту та інспекторів держави прапора»

Опубліковано 12 грудня 2022 року, 17:00

З 5 по 8 грудня 2022 року відбулася експертна місія «Підвищення кваліфікації інспекторів контролю державою порту та інспекторів держави прапора» в рамках інструменту TAIEX.

У заході взяли участь представники Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та експерти з Морської адміністрації Болгарії і Берегової охорони Італії.

Під час заходу між представниками Морської адміністрації Болгарії, Берегової охорони Італії та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України відбувся обмін теоретичними знаннями та практичним досвідом щодо виконання інспекторами Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України функцій з контролю державою порту та державою прапора.

Захід ТАІЕХ сприятиме наближенню законодавства України до законодавства Європейського Союзу у рамках зобов’язань нашої держави за Угодою про асоціацію з ЄС.

Довідково:

TAIEX – це інструмент технічної допомоги та обміну інформацією Європейської Комісії. TAIEX підтримує органи державного управління щодо наближення, застосування та виконання законодавства ЄС, а також сприяє обміну найкращими практиками ЄС. Він значною мірою керується відповідними потребами та надає спеціальний досвід для вирішення проблем у короткий термін.