• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спільна нарада Адміністрації судноплавства та Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

Опубліковано 30 березня 2023 року, 10:49

Відповідно до постанови КМУ від 06.03.2022 № 212 сертифікати, дипломи, класифікаційні свідоцтва членів екіпажів риболовних суден (підтвердження до них) та суднові документи риболовних суден, які були зареєстровані або видані Державним агентством меліорації та рибного господарства України до 01.01.2022, є чинними до закінчення строку, на який їх видано; після цієї дати зазначені документи видаються Адміністрацією судноплавства.

На зустрічі з Держрибагенством обговорили ключові питання взаємодії, детальніше зупинились на питанні дипломування членів екіпажів суден флоту рибної промисловості, а також реалізації Порядку підготовки та підтвердження кваліфікації судноводіїв малих суден і водних мотоциклів. Приділили увагу видачі міжнародного посвідчення на право управління прогулянковим судном, затвердженого наказом Мінінфраструктури від 07.01.2023 №8 та зареєстрованого в Мін’юсті 08.03.2023 за №421/39477.

Погодились щодо необхідності впровадження системи управління якістю під час здійснення навчальними закладами підготовки персоналу риболовних суден.

Дякуємо колегам за співпрацю, Адміністрація судноплавства й надалі співпрацюватиме з Держрибагенством задля належного виконання завдань та функцій з підготовки та дипломування членів екіпажів суден флоту рибної промисловості.