• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Щира дяка і шана висока вам, наші капітани морських портів

Опубліковано 27 травня 2019 року, 20:43

У яскравому сузір’ї наших легендарних капітанів морських портів є люди, які своєю працею, своїм досвідом служать нам яскравим прикладом.

Голова Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитро ПЕТРЕНКО в славному місті Одесі подякував капітанам морських портів за багаторічний досвід та вручив грамоти й подарунки.

«Ви віддали морю багато років. Море для вас – це все ваше життя. Невичерпна життєва енергія, життєва мудрість, надзвичайна відповідальність і відданість своїй справі стали запорукою вагомих Ваших здобутків, які назавжди вкарбували Ваше ім'я в історію розвитку флоту. І сьогодні від імені Державної служби морського та річкового транспорту України та від себе особисто щиро вдячний за вашу сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток морської галузі та якісну, кваліфіковану та фахову роботу як капітана морського порту щодо реалізації державної політики в сфері морського та річкового транспорту України», – наголосив очільник Морської адміністрації Дмитро ПЕТРЕНКО під час зустрічі із капітанами.

Довідково: капітани морських портів, які працювали до старту реформування морської галузі, з 27 травня 2019 року припиняють свої повноваження  відповідно до статті 77 Кодексу торговельного мореплавства України та Положення про капітана морського порту та службу капітана морського порту, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 27 березня 2013 р. № 190 (у редакції наказу Міністерства інфраструктури України від 18 квітня 2019 р. № 266), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 квітня 2019 року за № 448/33419.