• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Перше засідання Керівного комітету проєкту«Зміцнення екологічної стійкості та морської безпеки прибережних держав Чорного та Каспійського морів» (BCSEA II)

Опубліковано 24 листопада 2022 року, 15:58

Відбулося Перше засідання Керівного комітету проєкту «Зміцнення екологічної стійкості та морської безпеки прибережних держав Чорного та Каспійського морів» (BCSEA II) 22 листопада 2022 року в м. Лісабон, Португалія.

Голова Адміністрації судноплавства Віталій Кіндратів взяв участь у презентації Плану дій проєкту BCSEA II та розгляді Плану роботи на 2023 рік. Учасники обговорили питання щодо подальшого тісного співробітництва з EMSA (Європейське агентство морської безпеки), налагодження співпраці з морськими адміністраціями країн-бенефіціарів проєкту BCSEA II.

Віталій Кіндратів також обговорив з колегами наміри щодо подальшого тісного співробітництва з Європейським агентством морської безпеки, а також налагодження співпраці з морськими адміністраціями країн-бенефіціарів проєкту BCSEA II, відзначивши їх важливість у рамках дво- та багатосторонньої співпраці.

Також було обговорено питання підтримки України та сприяння залученню міжнародної допомоги для відновлення можливостей України у здійсненні торговельного мореплавства, зокрема за участю EMSA.

Проєкт охоплює питання морської безпеки, спостережних сервісів, безпеки судноплавства, сталого розвитку. Детальніше про проєкт BCSEA II можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3VkozHU