• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Олександр Кубраков та його профільний заступник Юрій Васьков офіційно представили колективу нового Голову Адміністрації судноплавства Євгенія Ігнатенка

Опубліковано 26 грудня 2022 року, 17:00

Олександр Кубраков та його профільний заступник Юрій Васьков офіційно представили колективу нового Голову Адміністрації судноплавства Євгенія Ігнатенка.

«Перед новою командою стоїть  задача  по вдосконаленню роботи галузі, ефективній та прозорій діяльності в умовах військового часу. Важливо працювати із залученням міжнародних партнерів, переймаючи найкращий світовий досвід, попри існуючі перепони. Бажаю команді Адміністрації судноплавства плідної та злагодженої роботи», - підкреслив Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України.

Від сьогодні Євгеній повноцінно приступив до виконання своїх обов’язків Голови Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України.

«Сьогодні мій перший робочий день з командою Адміністрації судноплавства. Перед нами стоять виклики та задачі, до яких я готовий. І, які ми будемо вирішувати разом з вами. Це буде новий підхід на базі європейських нормативів. Дякую Олександру Кубракову та всій команді за довіру. Маючи неабиякий досвід в судноплавстві, зроблю все, що від мене залежить, аби суспільство було задоволено результатами нашої роботи», - в свою чергу звернувся до команди сам Євгеній Ігнатенко.

Віталій Кіндратів, якій також був присутній, подякував команді за зроблену роботу та підтримку, яку він отримував впродовж свого перебування на посаді Голови Адміністрації судноплавства.