• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Морські рятувальники взяли участь у національному мандрівному проекті «Місто Професій»

Опубліковано 24 вересня 2019 року, 15:58

Морські рятувальники взяли участь у національному мандрівному проекті «Місто Професій», що відбувся 21 вересня в Одесі, у парку ім. Т. Г. Шевченка.
Це дитячий профорієнтаційний захід - перший та унікальний в Україні. Завдяки спрямованості заходу діти мали можливість зрозуміти суть та значення представлених професій, а ігровий формат проведення (з використанням справжньої атрибутики професій та залученням спеціалістів із різних галузей) зробив його захопливим, корисним та дійсно цікавим.
Представники казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» ознайомили дітей із професію «матрос-рятувальник». Члени екіпажів продемонстрували екіпірування рятувальників пошуково - рятувальних катерів та ознайомили зі спеціалізованим флотом КП «МПРС».
Особливу зацікавленість привернула демонстрація швидкісного пошуково-рятувального катера. Усі охочі змогли побувати на ньому та уявити себе морськими рятувальниками.
 Дуже важливо те, що працівники, які представляли професії на «Місті Професій», із задоволенням демонстрували переваги улюбленої роботи, що сприяло формуванню у дітей вірного уявлення про можливі майбутні спеціальності.