• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інструкція щодо отримання НОВОГО Підтвердження від Адміністрації судноплавства

Опубліковано 13 жовтня 2022 року, 11:42

«Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів моряків» дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. У Вас є можливість в будь-який момент звернутись до Адміністрації судноплавства для отримання НОВОГО Підтвердження.

Як це зробити:

Зайдіть в свій Особистий кабінет за посиланням https://seaman.marad.gov.ua/login та натисніть «Отримати підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів».

На новій сторінці поставте позначку в полі «Я підтверджую, що ознайомлений із обов'язком щодо повернення в країну по закінченню контракту» та натисніть «Зробити запит». В результаті цього Ваш запит одразу відправляється на повторне підписання Голови АС або його заступника БЕЗ ПОВТОРНОЇ ПЕРЕВІРКИ ВАШИХ ОСОБИСТИХ ДАНИХ.

Після підписання нового Підтвердження у Вашому Особистому кабінеті з'явиться НОВА довідка зі статусом «Підписано». На цьому Підтвердженні буде міститись НОВА ДАТА підписання.

В кінці натисніть на Підтвердження з найбільш актуальною датою підписання та оберіть «Друкувати» на сторінці, яка відкриється далі. Таким чином, Ви продовжуєте дію свого Підтвердження ще на 30 днів.

Зверніть увагу, що після підписання заявки Головою АС або його заступником на пошту НЕ приходить сповіщення, тому слідкуйте за статусом заявки в Особистому кабінеті, він має змінитися із «Затверджено» на «Підписано».