• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звіт Морської адміністрації у цифрах і фактах

Опубліковано 22 серпня 2019 року, 13:47

«Сьогодні ми  звітуємо про основні результати роботи за рік. І це не бравада про успіхи, а звіт про те, що зроблено, які стоять завдання та  виклики," - сказав Дмитро ПЕТРЕНКО.

Рік роботи видався не простим,  але плідним для нашої Морської адміністрації. Уся діяльність, усі  зусилля були спрямовані на забезпечення формування якісно нових підходів  до реалізації державної політики у сферах морського і річкового  транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних  шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у  сфері безпеки на морському та річковому транспорті.

Ми поставили  собі досить амбітне, але цілком реальне завдання – здійснювати значні  кроки в процесі відродження статусу України як морської країни, яка має  потужний потенціал.

Колектив Морської адміністрації продовжить важливі і глибинні перетворення в сфері морського та річкового транспорту України.

Нашим пріоритетом було, є і буде те, аби Україна була сильною, економічно розвиненою.

 Примітка: 22 серпня 2018 року Урядом прийнято рішення про початок  здійснення Державною службою морського та річкового транспорту України  (Морською адміністрацією) повноважень та функцій, покладених на неї  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 вересня 2017 року № 1095.