• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зустріч з курсантами Херсонської державної морської академії

Опубліковано 09 квітня 2019 року, 16:23

Державна служба морського та річкового транспорту України приділяє велику увагу підготовці високопрофесійних кадрів.

 «Сповідую життєвий принцип: "Щоб бути затребуваним, потрібно постійно вчитися". Ці слова є девізом для досягнення мети для кожного з нас» - наголошує Голова Морської адміністрації Дмитро Петренко.

Тільки сильним і мужнім підкорюється морська стихія. Робота моряка пов’язана з величезною відповідальністю за життя та здоров’я пасажирів і членів екіпажу, за збереження і стан вантажів. Нести цей тягар допомагають ґрунтовні знання, високий професіоналізм і здатність мужньо переносити важкі умови праці.

Всі ці якості притаманні випускникам і сьогоднішнім курсантам Херсонської державної морської академії.  Саме вихованці цього навчального закладу є надійним фундаментом майбутнього вітчизняного флоту.

Перший заступник Голови Морської адміністрації Дмитро Барінов, начальник  Чорноморсько-азовського міжрегіонального управління Морської адміністрації Данило Мефодовський зустрілися з  ректором Херсонської державної морської академії, доктором педагогічних наук Василем Чернявським, керівником Херсонського тренажерного центру Сергієм Дудченком та курсантами Херсонської державної морської академії.

Під час зустрічі презентовано Морську адміністрацію, головні завдання та функції. Також обговорено питання щодо  необхідності підготовки морських працівників для берегової роботи, проведення курсів підвищення кваліфікації та акцентовано увагу на намірах про співробітництво Морської адміністрації та Херсонської державної морської академії.

Відбувся жвавий діалог з курсантами Академії.