• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Комісії Міністерства інфраструктури України з питань безпеки транспорту

Опубліковано 24 квітня 2019 року, 17:20

24 квітня 2019 року відбулось засідання Комісії Міністерства  інфраструктури України з питань безпеки транспорту за участі Щелкунова  А.В., генерального директора Директорату з безпеки на транспорті;  Барінова Д.А., першого заступника Голови державної служби морського та  річкового транспорту України; представниками державної авіаційної служби  України; державної служби України з безпеки на транспорті; державного  агентства інфраструктурних проектів України, ПАТ «Укрзалізниця», Укравтодору, ПАТ «Укрпошта».

Під час засідання обговорювались питання щодо:

 -стану безпеки руху на автомобільному (в тому числі відомчому),  міському електричному та залізничному транспорті (в тому числі на  залізничних переїздах), польотів на авіаційному транспорті,  судноплавства на морському та річковому транспорті, а також безпеки під  час перевезення небезпечних вантажів у 2018 році і вжиття заходів щодо  його покращення у 2019 році;

-стану організації охорони праці та  пожежної безпеки на підприємствах транспортно- дорожнього комплексу та  галузі поштового зв’язку в 2018 році і вжиття заходів щодо його  покращення у 2019 році.

Дмитро Барінов доповів про стан безпеки  судноплавства на морському та річковому транспорті у 2018 році. Зокрема,  акцентував увагу на важливих кроках Морської адміністрації щодо  покращення ситуації у 2019 році.

«У сучасному світі питання безпеки є  одним із найактуальніших. Саме це питання зачіпає всі важливі сторони  життя суспільства – політику, економіку, добробут людей. Від того,  наскільки ми успішно діятимемо в зазначеній сфері, залежатиме безпека  населення, економічна ефективність транспорту. Зазначу, що сьогодні стає  очевидним, що конкурентоздатність українського морського і річкового  транспорту без належного рівня безпеки неможлива», - наголосив перший  заступник Голови Морської адміністрації Дмитро Барінов.

Довідково:  склад Комісії Міністерства інфраструктури України з питань безпеки  транспорту затверджено наказом Міністерства інфраструктури України від  27.12.2013 №1068.