• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Запуск системи електронного тестування судноводіїв малого/маломірного транспорту

Опубліковано 10 листопада 2021 року, 09:10

9 листопада 2021 в рамках програми цифрової трансформації Морської адміністрації в тестовому режимі запущено систему електронного тестування судноводіїв малого/маломірного транспорту.

Майбутні судноводії малого/маломірного транспорту можуть подати заяву на тестування в територіальних підрозділах Морської адміністрації та пройти електронне тестування в сервісних центрах ДП «Моррічсервіс» в Одесі, Херсоні, Маріуполі, Ізмаїлі, а також у місті Київ. Найближчим часом планується розширення географії надання послуги електронного тестування судноводіїв малого/маломірного транспорту. Оновлену інформацію буде розміщено на офіційному сайті та нашій сторінці в Facebook. 

ПОСЛІДОВНІСТЬ ДІЙ:

▪️Після проходження навчання в НТЗ особи, що претендують на отримання посвідчення судноводія малого/маломірного транспорту мають подати заяву та додані до неї документи в письмовому або електронному вигляді в територільне управління секретарю ДКК.

▪️Після верифікації документів у територіальному управлінні секретар ДКК викликає судноводія для складання іспиту в електронній системі.

▪️За результатами електронного тестування генерується протокол, на основі якого комісія приймає рішення про видачу/відмову у видачі посвідчення судноводія малого/маломірного транспорту.

ТЕРМІНИ ВИДАЧІ ПОСВІДЧЕННЯ:

В разі успішного складання іспиту видача посвідчення здійснюється територіальним управлінням протягом десяти робочих днів після генерації протоколу засідання ДКК.