• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Записатись в чергу для подачі заяви та отримання кваліфікаційних документів тепер можна онлайн прямо зі смартфона.

Опубліковано 27 жовтня 2023 року, 17:15

Замість того щоб стояти і чекати в довжелезних чергах кожен може скористатись онлайн-записом та прийти за документами в зручний день та час.


Увага! Запис працює за принципом одна людина - одна доба - одна послуга. Працівники Адміністрації судноплавства здійснюватимуть доступ особи до послуги за прізвищем, вказаним під час реєстрації.


Послуга електронного запису в чергу розпочинається з Одеси, там встановлений та працює спеціальний термінал, а записатись онлайн можливо прямо зараз.


4 кроки для онлайн - запису в чергу:

  1. Оберіть послугу «Е - черга» на головній сторінці сайту Адміністрації судноплавства та перейдіть за посиланням.
  2. Авторизуйтесь за допомогою мобільного телефона або Telegram-bot.
  3. Виберіть необхідну послугу, дату та час для отримання.
    Отримайте смс-повідомлення з кодом-підтвердження та номером талона. Код- підтвердження необхідно протягом 10 хвилин ввести на сайт, тільки так реєстрація буде повністю завершена (реєстрація через Telegram-bot працює без підтвердження).
  4. Отримайте спеціальний талон.


Наразі онлайн-запис можливий на тиждень вперед, пізніше кількість днів збільшиться.

Записатись в чергу щоб подати заяву та отримати готові документи в Адміністрації судноплавства також можна через термінал встановлений в Одеському управлінні. За допомогою термінала можна здійснити й оплату послуг.


4 кроки для запису в чергу через термінал:

  1. Прийдіть в управління Адміністрації судноплавства в Одесі.
  2. Скористайтесь спеціальним терміналом, на якому виберіть необхідну послугу, час та дату для її отримання.
  3. Зареєструйтесь за допомогою ПІБ та номеру телефона.
  4. Отримайте спеціальний талон.


Наразі запис через термінал можливий на тиждень вперед, а також в поточну чергу на цей самий день. Пізніше кількість днів для запису збільшиться.


Запис онлайн та через термінал можливий для подачі заяви та отримання кваліфікаційних документів, подачі заяви та отримання посвідчення особи моряка, а також доступний перелік адміністративних послуг, які надаються Адміністрацією судноплавства.


Що необхідно знати про запис:

  1. Запис в чергу є безкоштовним.
  2. Кількість місць для запису у чергу розраховується виходячи з фактичної чисельності працівників підрозділу, задіяних у процесі оформлення документів, тривалості робочого дня та орієнтовного часу, необхідного для надання однієї послуги.
  3. Використання системи посередниками та отримання на її основі будь-якої вигоди заборонено. Запис є індивідуальним. Передавати талон стороннім особам заборонено.
  4. Запрошення зареєстрованої у електронній черзі особи до місця надання послуг здійснюється за допомогою візуального оповіщення на екрані (при реєстрації через Telegram-bot або відсканованого QR-кода, який міститься на талоні отриманому через термінал, сповіщення прийде у Telegram).
  5. У разі неявки особи протягом 2 хвилин з моменту запрошення до місця, де надаватиметься послуга, її номер у черзі автоматично скасовується.
  6. Особливо ретельно зверніть увагу на коректність внесення прізвища особи, яка отримуватиме послугу, саме за ним працівники Адміністрації судноплавства ідентифікують особу.


Дана послуга є частиною загальної програми зі зменшення корупції та спілкування моряків з чиновниками під час отримання послуг з дипломування.