• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Записатись в чергу онлайн або через термінал та отримати послуги в Адміністрації судноплавства можливо в двох містах: Київ та Одеса

Опубліковано 20 листопада 2023 року, 12:27

Як записатись в «Е-чергу» в Києві або в Одесі в декілька кроків:

  1. Оберіть послугу «Е -черга» на головній сторінці сайту Адміністрації судноплавства або перейдіть за посиланням: https://marad.gov.ua/ua/e-cherga/kiyiv.
  2. Авторизуйтесь за допомогою мобільного телефона або Telegram-bot.
  3. Виберіть необхідну послугу, дату та час для отримання. Отримайте смс-повідомлення з кодом-підтвердження та номером талона. Код- підтвердження необхідно протягом 10 хвилин ввести на сайт, тільки так реєстрація буде повністю завершена (реєстрація через Telegram-bot працює без підтвердження).
  4. Отримайте спеціальний талон.
  5. Предʼявіть талон оператору при наданні послуги в Адміністрації судноплавства. Оператори здійснюватимуть доступ особи до послуги за прізвищем, вказаним під час реєстрації.


Записатись в чергу також можна через термінал встановлений в Адміністрації судноплавства в Одесі та Києві. За допомогою термінала можна здійснити й оплату послуг.

Наразі запис через термінал можливий на тиждень вперед, а також в поточну чергу на цей самий день. Онлайн також можливо записатись на тиждень вперед.

Детальніше про роботу «Е-черги», а також повний перелік послуг на які можна записатись онлайн або через термінал за посиланням: https://marad.gov.ua/ua/e-cherga/kiyiv.

Увага‼️ В Одесі спостерігається велике навантаження на операторів, які надають послуги з видачі кваліфікаційних документів, натомість в Києві навантаження значно менше. Радимо при подачі заяви на отриманні кваліфікаційних документів обирати місце видачі Адміністрацію судноплавства в місті Київ.