• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Запис на іспит для моряків (CES 6.0) на порталі Дія тепер доступний кожному: бета-тест послуги завершено

Опубліковано 16 серпня 2023 року, 13:05

Кваліфікаційний іспит є невід'ємною частиною професії моряка. Успішно склавши тест моряк може підтвердити або підвищити звання, а кадети та випускники морських навчальних закладів отримати перший робочий диплом щоб розпочати професійну кар’єру.

Українські моряки складають іспити за допомогою міжнародної системи комп'ютерного тестування CES 6.0 та в спеціально обладнаних приміщеннях. Результати іспитів формуються автоматично, сертифікат видається моряку одразу після його закінчення. Такі умови створені задля того аби мінімізувати корупційний вплив на перебіг та головне на результати тестування.

Ми зробили цю послугу максимально зручною та швидкою для кожного моряка: відкрили онлайн-запис на здачу CES-тесту на порталі Дія для всіх користувачів.

Як подати заявку:

Перейдіть на портал Дія за посиланням: Запис на іспит для моряків (CES 6) та зареєструйтеся або авторизуйтеся за допомогою електронного підпису.

Заповніть онлайн-заяву та підпишіть її електронним підписом.

Після розгляду заявки, отримайте повідомлення, із запрошенням на іспит та призначений час для проходження. Таке повідомлення можна побачити на електронній пошті та в особистому кабінеті користувача.

Складіть іспит у вибраному місці проходження та отримайте сертифікат, який є дійсним протягом 5 років, та обов’язковий при отриманні робочого диплому та присвоєння звання командного складу морських суден.

На порталі Дія можна обрати одну з трьох локацій для здачі іспиту, тож обирайте найзручнішу саме для вас:

м. Київ, Україна

м. Одеса, Україна

м. Варшава, Польща.

Нагадуємо, що в столиці Польщі сьогодні відкривається простір «MRS in POLAND», спеціально обладнаний для тестування моряків. Сьогодні туди прийдуть перші моряки, які будуть проходити тестування за межами України.