• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Врятовані моряки подякували Морській адміністрації

Опубліковано 25 січня 2021 року, 16:00

На вихідних в. о. Голови Державної служби морського та річного транспорту України  Андрій Глазков зустрівся з врятованими моряками судна  «Arvin», яке 17 січня затонуло біля берегів Туреччини.

Під час зустрічі Андрій Глазков наголосив на тому, що морякам буде надана всебічна допомога в отриманні нових морських документів, які були втрачені під час аварії, а також Морська адміністрація бере під контроль питання страхових виплат морякам і виконання грошових зобов’язань з боку роботодавців.

«Мене вразило те, що всі моряки хочуть і далі працювати в морі, і позитивно сприймають те, що Морська адміністрація хоче їм допомогти. Ми не обіцяємо золоті гори, але запевняємо, що і ми і Міністерство інфраструктури буде максимально допомагати у вирішенні їх питань», - зазначив А.Глазков.

Морські документи - це особисті, професійні документи члена морського екіпажу. Ніхто не може вийти в море без документів, що встановлюють особу моряка, спеціальних сертифікатів, які підтверджують, що людина пройшла спеціальну і повну підготовку для роботи на судні. Тож для всіх моряків це питання зараз є першочерговим.

Моряки подякували, за те що про них не забули і консульська служба Посольства України в Туреччини і Морська адміністрація зробили все для якнайшвидшого їх повернення в Україну до своїх родин.

В свою чергу А.Глазков подякував береговій охороні Туреччини, які в шторм героїчно рятували наших моряків.