• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітаємо працівників морського та річкового транспорту України, які присвятили своє життя нелегкій та відповідальній морській праці.

Опубліковано 02 липня 2023 року, 13:17

        Роботу цієї великої системи, як на суші так і в морі, забезпечують тисячі працівників. Часто їх досвід передається з покоління в покоління. Забезпечення роботи портів, суден, морської та річкової інфраструктури потребують сміливих та вивержених рішень, особливо зараз.

        Морська галузь - це економіка, робочі місця, а також продовольство України для усього світу. Ті умови, які створив нам наш сусід, не дають нам працювати на повну, зараз ми знаходимо всі можливі виходи для того щоб не втратити потенціал. Дякуємо всім сторонам та учасникам, які підтримують звання України як морської держави зовні та зсередини процесу та працюють над відновленням. Міжнародні партнери, організації, країни, які нас підтримують. Та наші люди, які щодня працюють непокладаючи рук, тут в Україні.

        Також вітаємо зі святом хлопців та дівчат з Військово-морських Сил ЗСУ. Це справжні герої, які щодня боронять наші водні простори від ворога.

        Віримо, що наша сила та постійних рух вперед приведуть до найкращих результатів. Зі святом, колеги.