• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання в. о. Голови Морської адміністрації Сергія ЗВЯГІНЦЕВА з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Опубліковано 04 липня 2020 року, 22:26

Шановні друзі!

Від імені колективу Морської адміністрації щиро вітаю з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Цей день ми з вами відзначаємо, а не святкуємо. Адже на сьогоднішній день саме Військово-морським силам випала доля, коли вам, шановні наші військовослужбовці, не раз довелося говорити: «Честь понад усе!».

Пригадую, повертаючись у тривожний 2014 рік, ми переживали, вболівали за вас. Але, водночас, пишалися і пишаємося вами, бо ви не зрадили присязі, вивезли Державний прапор України та бойові прапори військових частин і навчальних закладів з окупованого Криму, не зрадили власний народ.  

І зараз ви демонструєте високу бойову майстерність, моральний дух і наполегливість у досягненні мети.

Переконаний, що завдяки вашій відданості, безмежній любові до обраної професії Українські Військово-Морські Сили стануть дійсно сучасними, досягнуть того рівня, коли зможуть максимально ефективно виконувати завдання за призначенням за стандартами НАТО і флотів провідних країн світу.

Бажаю вам та вашим родинам міцного флотського здоров’я, благополуччя, нових  вагомих здобутків у почесній місії – захисті рідної країни.

Успішність України як морської держави безпосередньо пов’язана з розвитком Військово-Морських Сил України!

З вітаннями та побажаннями                                                                                                       Сергій ЗВЯГІНЦЕВ