• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка з Днем Соборності України

Опубліковано 22 січня 2019 року, 01:46

Шановні колеги!

Шановні друзі!

Вітаю з Днем Соборності України – надзвичайно актуальним і одним з найважливіших пам’ятних днів для нашої країни. Особливо, цьогоріч, коли ми відзначаємо 100-річчя Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Ця подія ознаменувала собою здійснення віковічних мрій багатьох поколінь українців.

Поняття «Соборність» охоплює не лише географію, не лише єднання Заходу і Сходу України, а набагато ширший комплекс питань, включаючи поняття «політичної нації» та «національного капіталу».

Соборність – це велика міцна родина для всіх громадян України.

Твердо переконаний, що історія нас навчила, коли ми єдині, тоді ми маємо свою державу, ми спільно перемагаємо і тоді у нас є велике українське майбутнє.

Український народ знову із зброєю в руках змушений відстоювати цілісність та незалежність власної держави. Усі наші зусилля спрямовані на те, щоб звільнити наших братів і сестер з-під російсько-терористичної окупації. Ми обов’язково повернемо наші окуповані території, адже прагнення українців жити спільно в єдиній державі є непереможним.

І наша спільна боротьба є запорукою нашої спільної перемоги.

У цей доленосний час активного становлення нашої державності ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а є активними творцями власного майбутнього.

Лише у єдності наша сила, і лише наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу побудувати нам сильну й високорозвинену державу.

Бажаю всім миру, мужності , стійкості, натхненної праці та наснаги.

Разом ми переможемо!

Слава Україні, соборній, єдиній, неподільній Україні!

 

З шаною та щирими вітаннями

Голова Дмитро ПЕТРЕНКО