• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Віталій Кіндратів вручив відзнаки Міністерства інфраструктури України працівникам Адміністрації судноплавства

Опубліковано 24 серпня 2022 року, 12:00

З нагоди Дня Незалежності України Голова Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України Віталій Кіндратів заохотив співробітників Адміністрації судноплавства Почесними грамотами та Подяками Міністерства інфраструктури України. Відзнаки вручені за високий професіоналізм, значний особистий внесок, сумлінну працю в галузі морського та річкового транспорту України.

Під час нагородження Віталій Кіндратів подякував працівникам Адміністрації судноплавства та підкреслив важливість їхньої роботи.

«Ви повинні знати, що ми дуже цінуємо вашу роботу, яку ви завжди виконуєте якісно попри непрості умови, в яких перебуває Україна, коли щодня ЗСУ боронять нашу державу», - наголосив він.

Віталій Кіндратів побажав нагородженим здоров'я та наснаги: «Нехай у вашому житті буде побільше позитивних, теплих та світлих моментів, і скоро ми разом святкуватимемо нашу довгоочікувану Перемогу», - сказав Голова Адміністрації судноплавства.

Всього працівникам Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України вручено 4 Подяки та 6 Почесних грамот.