• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкриття центру обслуговування для моряків «Моррічсервіс» в Херсоні

Опубліковано 09 вересня 2019 року, 13:02

Вересень, 2019. Київ.


У четвер, 12 вересня, о 16:00 відбудеться відкриття центру обслуговування для моряків «Моррічсервіс» в Херсоні. 

Офіційний захід пройде за участі заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка, голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка. Гостями також запрошені очільники Херсонської обласної державної адміністрації та міської ради міста Херсон, керівники установ та підприємств морського та річкового транспорту України.

Планове відкриття третього поспіль центру обслуговування «Моррічсервіс» в Україні говорить про дотримання стратегії розвитку, відповідність графіку відкриття та системну роботу  ДП «Моррічсервіс» в структурі Державної служби морського та річкового транспорту України.

ДП «Моррічсервіс» поступово створює нові стандарти сервісу для працівників морської галузі в Україні, керуючись задекларованими на початку діяльності головними принципами роботи – швидко, зручно, надійно, професійно.

Своїм сервісом ми будуємо довіру між моряком та державою, даруємо йому гарний настрій та цінуємо час клієнта.

Протягом трьох місяців роботи сервісного центру в Одесі, та півтора місяця роботи ізмаїльського центру «Моррічсервіс» послуги отримали понад 6000 клієнтів. В серпні ДП «Моррічсервіс» підписано договір про розробку та впровадження програми «електронний кабінет клієнта», початок роботи якого заплановано на листопад 2019 року. Також, в планах відкриття сервісних центрів до кінця цього року – «Моррічсервіс» у Маріуполі.

Місце проведення: м. Херсон, вул. Миру, 45А. Моррічсервіс. 

Реєстрація для ЗМІ: о 15:30 (просимо прибути завчасно) 

Акредитація: за посиланням https://bitly.su/Ht9d

Контактна особа: Вікторія Якушева 067 50 252 50 

morrichservice.marad.gov.ua

https://www.facebook.com/morrichservice/

https://t.me/Morrichservice