• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася цивілізована передача влади

Опубліковано 21 жовтня 2019 року, 18:18

Сьогодні Державний секретар Мінінфраструктури Андрій Галущак офіційно представив працівникам Морської адміністрації в. о. Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Божка Миколу Петровича.
Андрій Галущак подякував Дмитру Петренку, Голові Морської адміністрації, Дмитру Барінову, першому заступнику Голови Морської адміністрації, Дмитру Балибердіну, заступнику Голови Морської адміністрації, за проведену роботу щодо становлення Морської адміністрації як новоутвореного центрального органу виконавчої влади.
«Усе, що зроблено на сьогодні – це результат роботи і зусиль колективу Морської адміністрації. І я вдячний усім за нашу спільну працю. Вірю, що Микола Петрович продовжить реформи у сфері морського та річкового транспорту. Ми цивілізовано здійснюємо передачу влади», - наголосив Дмитро Петренко.
В. о. Голови Морської адміністрації Микола Божко зазначив: «Я вдячний керівництву Морської адміністрації, зокрема Дмитру Петренку, що закладено фундамент для рішень щодо реалізації державної політики у сфері морського та річкового транспорту, які дозволять швидше рухатися вперед. Адже реформи зупинити не можна. Цього вимагає сьогодення. Тому ми повинні наполегливо і відповідально постійно працювати, щоб отримати той результат, якого чекає суспільство, громадськість».
Примітка:
Розпорядження КМУ від 20.10.2019 № 968-р «Про звільнення Петренка Д. С. з посади Голови Державної служби морського та річкового транспорту України»
Розпорядження КМУ від 20.10.2019 № 969-р «Про звільнення Барінова Д. А. з посади першого заступника Голови Державної служби морського та річкового транспорту України».
Розпорядження КМУ від 20.10.2019 № 970-р «Про звільнення Балибердіна Д. О. з посади заступника Голови Державної служби морського та річкового транспорту України».
Розпорядження КМУ від 20.10.2019 № 973-р «Про призначення Божка М. П. першим заступником Голови Державної служби морського та річкового транспорту України».
 Розпорядження КМУ від 20.10.2019 № 976-р «Про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови Державної служби морського та річкового транспорту України на Божка М. П.».