• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Урядом схвалено постанову "Деякі питання підготовки і дипломування моряків"

Опубліковано 21 серпня 2020 року, 10:30

Урядом схвалено постанову «Деякі питання підготовки і дипломування моряків», якою запускається процес ліквідації Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків.

Це необхідний крок для удосконалення системи підготовки та дипломування моряків.

Відповідно до постанови КМУ заплановано передачу функцій Інспекції до Морської адміністрації.

Отже, Морська адміністрація займатиметься підготовкою, оцінкою компетенції та дипломування моряків, підтвердження кваліфікації моряків, дипломів, кваліфікаційних свідоцтв та інших документів моряків, визначених законодавством України, видачою підтверджень, що засвідчують визнання дипломів відповідно до вимог правила 1/10 Конвенції ПДНВ, ведення реєстру всіх виданих на території України документів моряків та підтвердження їх дійсності, а також забезпечення виконання зобов’язань, що випливають із членства України в міжнародних організаціях, зокрема в Міжнародній морській організації (ІМО) та Європейського агентства з морської безпеки (EMSA) .

Головне наше завдання – забезпечення надання якісних послуг, які так вкрай потребують наші  моряки. Адже саме за якістю надання тих чи інших послуг кожен громадянин оцінює відношення Держави до нього та рівень поваги.

Шановні колеги!

Морська адміністрація запрошує до діалогу, до співпраці фахівців, професіоналів, всіх небайдужих щодо розвитку морської галузі, всю морську спільноту, громадськість з метою надання конструктивних пропозицій, своїх бачень для удосконалення нормативно-правової бази задля забезпечення надання якісних послуг українським морякам.

Нам цікава ваша думка!

Завжди готові вислухати конструктивні бачення, пропозиції та готові до співпраці й діалогу.

Разом – до впровадження ефективних та так вкрай необхідних реформ у сфері морської галузі!

Примітка: пропозиції надсилати на електронну пошту: [email protected],
конт. тел.: (044) 294 69 42.