• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У четвер, 18 липня, Державне підприємство «Моррічсервіс» відкриває наступний сервісний центр для моряків, цього разу – в Ізмаїлі.

Опубліковано 15 липня 2019 року, 12:21


Відкриття відбудеться за участі Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитра Петренка, представників обласної і міської влади, очільників державних підприємств та установ морської галузі України.

В рамках проведення реформи Державної служби морського та річкового транспорту України у 2018 році було засновано ДП «Моррічсервіс», яке входить до структури Морської адміністрації України. Завданням Моррічсервісу є організація та забезпечення надання державних послуг для моряків. І не існує іншої зацікавленості Моррічсервісу, ніж працювати якісно та своєчасно в рамках своєї діяльності.

Це дозволить поступово замінити застарілу та проблемну, «сіру» систему оформлення морських документів на приємний цифровий сервіс. І це вперше, коли в морській галузі України з'являється єдина, зручна система надання послуг для моряків.

Відкриття відповідних сервісних центрів заплановано у морських регіонах країни. Всього до 2021 року планується запуск 14 центрів по Україні. Протягом 2019 року такими містами стануть Ізмаїл, Херсон та Маріуполь. З 30 травня цього року перший сервісний центр вже працює в Одесі. Майже два місяці, кожен день Одеський СЦ приймає приблизно до 70 звернень. В країні сотні тисяч моряків, які регулярно потребують отримання, підтвердження та поновлення документів – від посвідчення особи моряка до судноводія малого та маломірного судна, свідоцтв фахівців та дипломів більш ніж з 50 професій.

На сьогодні, ДП «Моррічсервіс» – це єдиний сучасний майданчик якісного сервісу оформлення документів для працівників морського та річкового транспорту, який націлений досягти міжнародного рівня, коли все відбувається зручно та без перешкод, з довірою клієнта організації.


Місце проведення: м. Ізмаїл, вул. Свято-Нікольска, 50.
Акредитація: [email protected]                                                                                   

або за номером 067 50 252 50 (Вікторія Якушева).                                                                      

Реєстрація для ЗМІ: з 11:30 до 12:00