• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпорядженням Кабінету Міністрів України призначено двох нових заступників Голови Державної служби морського та річкового транспорту України

Опубліковано 21 жовтня 2021 року, 15:34

20 жовтня 2021 року на засіданні Кабінету Міністрів Уряд прийняв рішення про призначення Анатолія Валерійовича Іванкевича заступником Голови Державної служби морського та річкового транспорту та Віктора Михайловича Вишньова заступником Голови Державної служби морського та річкового транспорту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. 

Розпорядження від 20 жовтня 2021 р. №1263-р

Розпорядження від 20 жовтня 2021 р. №1264-р

Анатолій Іванкевич з 2007 по 2021 обіймав керівні посади в крюінгових компаніях “Клан Шиппінг”, “Унівіс”, ТОВ “Агентство Євробалк”. За сумісництвом працював старшим викладачем в Одеському національному морському університеті. Має 6-річний досвід в управлінні персоналом.

Магістр телекомунікацій (2008), магістр за спеціальністю – “Публічне управління та адміністрування”(2019).

Віктор Вишньов, кандидат політичних наук (2015), лауреат молодіжної премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові країни (2018).

З 2016 по 2020 був генеральним директором ДП “СЕТАМ”. Під його керівництвом реалізовано перший блокчейн-проект в державному секторі України (перші в світі онлайн-аукціони з використанням блокчейн технології), а також запущено перший мобільний додаток в держсекторі. У 2017 році ДП “СЕТАМ” стало переможцем першого українського відбору у сфері відкритих даних Open Data Challenge. У 2018 році перемогло у номінації Open Data Business і стало фіналістом всесвітнього конкурсу антикорупційних проєктів з використанням ІТ-технологій у державному секторі Shield in the Cloud у Вашингтоні.

До моменту призначення працював директором ТОВ “АГРО УКР ІНВЕСТ”.