• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робоча зустріч Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Віталія Кіндратіва в рамках візиту до Одеського регіону

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 16:20

Морський порт Південний відвідали голова Державної служби морського та річкового транспорту України Віталій Кіндратів та президент асоціації портів України «Укрпорт» Юрій Крук. Робоча зустріч відбулась сьогодні, 17 серпня.

Метою візиту стало ознайомлення з поточною діяльністю морського порту Південний, планами розвитку та перспективами порту.

Гостей зустрічали начальник Адміністрації морського порту Південний Олександр Басюк, в. о. директора морського торгівельного порту «Южний» Олександр Олійник,  начальник Відділу (служби) – капітан порту «Південний» Морської адміністрації Олексій Тітов, які ознайомили з актуальними показниками вантажообігу та планами розвитку порту. Екскурсія акваторією на буксирі «Генадій Савєльєв» дозволила побачити реалізовані інфраструктурні проекти та виробничі потужності, зокрема особливості вантажних операцій, копмлекси вагоноперекидачів та причал № 5, на якому наразі обробляється найбільший кейпсайз Helga Oldendorff, що заходив до акваторії порту у цьому році.