• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робоча поїздка до портів Чорноморськ та Одеса

Опубліковано 16 липня 2024 року, 16:09

Провели ряд важливих нарад щодо результатів та подальших перспектив роботи Українського морського коридору. Поспілкувались з людьми, які безпосередньо забезпечують його роботу. Також, оглянули численні пошкодження та збитки завдані постійними обстрілами ворога.

Сьогодні, порти Великої Одеси продовжують активну роботу, забезпечуючи постачання продовольства та інших товарів за кордон. За майже рік функціонування Українського коридору було перевантажено 57,55 мільйонів тонн вантажів, відправлено 2059 суден.

З початку 2024 року 6 портів України перевантажили 55 млн тонн вантажів, у тому числі 35 млн тонн - продукції українських аграріїв.

Під час візиту в Чорноморський та Одеські порти, разом з виконуючим обов’язки Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василем Шкураковим нагородили найкращих працівників галузі почесними грамотами Кабінету Міністрів України, а також оголосили подяки та вручили подарункові годинники Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля.

Відзнаки отримали ті, хто багато років, зокрема й під час повномасштабної війни, професійно та віддано забезпечують роботу українських портів.

Під час візиту до ДП «АМПУ» обговорили плани капітальних інвестицій компанії на 2024 рік та їх основні напрямки.