• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Презентація нової автоматизованої системи тестування моряків (ACT)

Опубліковано 02 грудня 2020 року, 15:00

03 грудня 2020 о 11:00 відбудеться презентація нової автоматизованої системи тестування моряків (АСТ) за адресою:  м. Одеса, вул. Михайла Грушевського, 39-Є.  

Приміщення Одеського представництва сервіс центру «Моррічсервіс»

Міністерство інфраструктури України презентує нову автоматизовану систему тестування моряків (АСТ). Це сучасний європейський підхід, який дозволяє дистанційно перевірити знання моряків, а також повністю виключає людське втручання в результати тестування.
Тепер питання тестування формуються рандомним методом, тобто, програма кожен раз формує індивідуальний список з різних підрозділів. Такий метод виключає фальсифікацію і прибирає корупційну складову, на яку останнім часом було багато скарг від представників морської громадськості.
АСТ - це абсолютна прозорість тестування. При проходженні іспиту моряк залишається один на один з машиною. Така система діє в ряді європейських країн. Штучний інтелект стежить за процесом складання іспиту, аналізує процеси і фіксує будь-які порушення.
Відмінною особливістю програми є те, що АСТ дозволяє одночасно контролювати сотні учасників тестування, які перебувають територіально в різних локаціях. А після закінчення тесту інтелектуальна система відображає цифрову гистограмму проходження іспиту на предмет порушень. В ході прес-конференції журналісти можуть ознайомитися з новою системою і спостерігати за процесом тестування он-лайн.

Будь-які питання щодо нової системи ви можете направляти на електронну адресу [email protected]