• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про оприлюднення Проєкту Закону

Опубліковано 30 червня 2020 року, 16:08

Проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками» (далі – проєкти актів), який розроблено з метою виконання внутрішньодержавних процедур необхідних для ратифікації Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками.

Положення Конвенції спрямовані, перш за все на покращення соціального захисту та створення справедливих умов зайнятості моряків, забезпечення їх прав на гідні умови праці та життя на борту судна, охорону здоров'я, медичне обслуговування тощо.

Текст Конвенції Міжнародної організації праці 2006 року про працю в морському судноплавстві, з поправками розміщено на офіційному вебсайті Державної служби морського та річкового транспорту України https://marad.gov.ua/ у розділі «Діяльність» – «Міжнародна діяльність».

Розробник проєкту акта – Державна служба морського та річкового транспорту України.

Проєкт акта розміщено на офіційному вебсайті Державної служби морського та річкового транспорту України (https://marad.gov.ua/) у розділі «Для громадськості» – «Консультації з громадськістю».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта прохання надавати в письмовому вигляді на адресу Державної служби морського та річкового транспорту: вул. Преображенська 25, м. Київ, 03110 або в електронному вигляді на електронну адресу контактної особи: [email protected] (тел. (044) 294 69 35)

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проєкту акта у письмовому та / або електронному вигляді.