• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Підписання договору про співпрацю між Державною службою морського та річкового транспорту України та Комунальним підприємством Київської обласної ради «ГОТОВО»

Опубліковано 07 жовтня 2021 року, 15:37

07 жовтня 2021 відбувся офіційний захід з підписання договору про співпрацю між Державною службою морського та річкового транспорту України та Комунальним підприємством Київської обласної ради «ГОТОВО».

Подія відбулась за участю Голови Державної служби морського річкового транспорту України Віталія Кіндратіва, генерального директора КП «ГОТОВО» Анастасії Кузмицької, Першого заступника Голови Київської обласної адміністрації Ярослава Добрянського, Морської адміністрації, Офісу простих рішень та КП «ГОТОВО».

Відтепер, отримати бажані документи з реєстрації морського та річкового транспорту стало не тільки доступніше, а й комфортніше.

У рамках даного договору будуть організовані наступні послуги:

1. Прийом та видача документів щодо реєстрації/тимчасової реєстрації/перереєстрації суден у Державному судновому реєстрі України, Судновій книзі України.

2. Прийом та видача документів щодо внесення змін до Державного суднового реєстру України, Суднової книги України.

3. Прийом та видача документів щодо виключення/тимчасового виключення судна з Державного суднового реєстру України, Суднової книги України.

Середній час обслуговування у «ГОТОВО» - 20 хвилин, видача документів – 2 хвилини.

Термін надання вищезазначених адміністративних послуг регламентується постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 1997 р. № 1069 (зі змінами) відповідно до якої:

1. Реєстрація/перереєстрація суден Державному судновому реєстрі України становить 15 робочих днів;

2. Реєстрація/перереєстрація суден у Судновій книзі України становить 5 робочих днів;

3. внесення змін до Державного суднового реєстру України, Суднової книги України 5 робочих днів;

4. виключення/тимчасового виключення судна з Державного суднового реєстру України, Суднової книги України 5 робочих днів.

З інформаційними та технологічними картками відповідних адміністративних послуг можна ознайомитись за посиланням:

https://marad.gov.ua/ua/poslugi/informacijni-ta-tehnologichni-kartki

Також, інформуємо що у Державній службі морського та річкового транспорту України працює контакт центр Голови Морської адміністрації. За більш детальною інформацією звертайтеся за посиланням https://kc.marad.gov.ua/