• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Опитування щодо формування нової системи пріоритетних напрямів розвитку наукової, науково-технічної та іноваційної діяльності

Опубліковано 01 березня 2021 року, 13:18

У межах роботи з формування нової системи пріоритетних напрямів розвитку наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності МОН проводить прогнозне дослідження шляхом опитування широкого кола експертів. 

Опитування передбачає участь представників ЦОВВ, підприємств, що належать до сфери управління ЦОВВ, та бізнесу, щоб оцінити важливість та практичну цінність запропонованих науковцями технологій/розробок/послуг.

Участь фахівців в опитуванні дасть змогу врахувати думку профільних експертів при формуванні пріоритетних напрямів розвитку наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності в Україні, сприятиме в подальшому ефективному використанню бюджетних коштів для створення розробок і технологій, які будуть цікаві та корисні для органів влади та державних підприємств, що належать до сфери їх управління. 

Анкета для участі в опитуванні розміщена на вебсайті ДНУ «УкрІНТЕІ» за посиланням: https://bit.ly/3pSjuGY 

Опитування триватиме до 12 березня 2021 року.

У разі виникнення додаткових запитань щодо участі в опитуванні просимо звертатися за телефонами: (044) 287 82 07 – Петровський Андрій Іванович (МОН), (067) 317 41 31 – Кваша Тетяна Костянтинівна (УкрІНТЕІ).