• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Зустріч з головами громадських рад при органах виконавчої влади

Опубліковано 07 червня 2019 року, 15:45

«Певним стимулом для органів влади щодо запровадження інституту  Громадської Ради є вимоги, пов'язані з реалізацією Україною курсу на європейську інтеграцію. На сьогоднішній день ми знаємо і розуміємо роль  громадських інституцій. Державна служба морського та річкового  транспорту України і я, як Голова Морської адміністрації, завжди  відкриті у спілкуванні і націлені на плідну конструктивну співпрацю. Нам  не байдужа думка представників громадських організацій, усіх, хто вболіває за ефективне формування  державної політики у сферах морського і річкового транспорту,  становлення та розвиток Морської адміністрації», – наголошує Голова  Морської адміністрації Дмитро ПЕТРЕНКО.

Голова Громадської ради Морської адміністрації Максим СЛЮСАРЕВСЬКИЙ при Морській адміністрації та представники Морської адміністрації взяли  участь у зустрічі Державного секретаря Кабінету Міністрів України Володимира БОНДАРЕНКА,  державних секретарів міністерств з головами громадських рад при органах виконавчої влади, представниками підрозділів з питань взаємодії з  громадськістю органів виконавчої влади, що була організована  Департаментом інформації та комунікацій з громадськістю СКМУ.

 «На сьогодні запропонований більш дієвий механізм взаємодії з  державними секретарями, інституціями, які є не політичними. Для нас це  новий інструмент нашої з вами взаємодії», – підкреслив Володимир  БОНДАРЕНКО.

Також Володимир БОНДАРЕНКО підтвердив необхідність таких  зустрічей, запропонував посилити комунікацію з головами громадських рад  тощо.

Учасники зустрічі, зокрема, громадські активісти Морської  адміністрації підтримали пропозиції Державного секретаря Кабінету  Міністрів України Володимира БОНДАРЕНКА та висловили слушні пропозиції  під час обговорення широкого кола питань щодо підвищення ефективності  діяльності громадських рад.

Більше за темою