• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Морської адміністрації Дмитро Петренко виступив із доповіддю на засіданні Ради Асоціації «Укрпорт»

Опубліковано 14 лютого 2019 року, 16:19

Голова Державної служби морського та річкового транспорту України Дмитро ПЕТРЕНКО взяв участь у засіданні Ради Асоціації «Укрпорт» і виступив з доповіддю «Актуальні проблеми розвитку та реформування морського та річкового транспорту України».

Зокрема, Дмитро ПЕТРЕНКО акцентував увагу щодо реалізації Морською адміністрацією державної політики у сфері морського та річкового транспорту, реформуванні системи державного нагляду та контролю за безпекою у морських портах та морських водних шляхах України, передачі до сфери управління Морської адміністрації державних підприємств та установ, які відіграють ключову роль у забезпеченні виконання вимог міжнародних договорів України у сфері торговельного мореплавства, створення Єдиної інформаційної системи тощо.

Щодо створення та організації роботи Науково-Експертної Ради Державної служби морського та річкового транспорту України та Національної академії Наук України з реалізації морської політики доповів БУРКИНСЬКИЙ Б. В. – академік, директор Інституту проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України.

Також у засіданні взяв участь Перший заступник Голови Морської адміністрації Дмитро БАРІНОВ.