• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Голова Адміністрації судноплавства Євгеній Ігнатенко зустрівся з представниками організацій, що опікуються проблемами моряків

Опубліковано 12 січня 2023 року, 15:35

Голова  Адміністрації судноплавства Євгеній Ігнатенко провів зустріч з представниками організацій, які опікуються проблемами моряків – «Українське об’єднання моряків», «Разом проти корупції» та Профспілка робітників морського транспорту України.

Сторони обговорили питання, які турбують представників морської спільноти.

Більшість питань стосувалися ліквідації Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків і процедуру дипломування. Євгеній Ігнатенко наголосив, що період змін вже розпочався і вже найближчим часом ми матимемо прозору процедуру формування та функціонування ДКК, можливість адміністративного оскарження її рішень, а також вирішення інших питань, що зараз не врегульовані.

Крім цього, представники організацій висловили пропозиції щодо контролю над єдиним Державним реєстром документів моряків, вдосконалення перевірки НТЗ та цифровізації послуг, які надаються Адміністрацією судноплавства.

«Переконаний, відкритий діалог з представниками галузі сприятиме якісній роботі Адміністрації судноплавства та принесе користь всій морській спільноті.

Від слів до діла: сподіваюся на сприяння та активну участь в процесі позитивних змін!», - підсумував Євгеній Ігнатенко.