• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За допомогою сервісу «DocStatus» моряк може перевірити статус виготовлення кваліфікаційного документа, який подано на обмін, або оформлений за допомогою порталу Дія, поштою, через довірену особу, а також особисто

Опубліковано 05 грудня 2023 року, 16:41

Електронний сервіс «DocStatus» постійно вдосконалюється. За допомогою даного сервісу моряк може перевірити статус виготовлення кваліфікаційного документа, який подано на обмін, або оформлений за допомогою порталу Дія, поштою, через довірену особу, а також особисто.

Також, сервіс працюватиме таким чином, що моряк знаходячи в ньому інформацію про свої кваліфікаційні документи може бути впевнений в тому, що їх оригінали готові до видачі.

Коли отримувати оригінали кваліфікаційних документів «З дії» та «Без дії».

Ситуація перша: моряк подав заяву засобами порталу Дія та отримав позитивне рішення про видачу кваліфікаційних документів.

Крок перший: моряку приходить сповіщення про результат розгляду заяви ДККМ на електронну пошту та в особистий кабінет на порталі Дія.

Крок другий: після підписання оригіналу кваліфікаційного документа уповноваженою особою, моряк отримує відповідне сповіщення на електронну пошту та в особистий кабінет на порталі Дія.

Крок третій: якщо кваліфікаційний документ повністю готовий до видачі результат запиту в форматі PDF з’являється в електронній системі «DocStatus». Зазвичай, це відбувається протягом 3-5 днів після появи електронного образу кваліфікаційного документа на порталі Дія.

Крок четвертий: якщо в системі «DocStatus» ви бачите результат запиту в форматі PDF це означає, що його оригінал вже чекає на вас або вашу довірену особу.

Для отримання оригіналу кваліфікаційного документа в Адміністрації судноплавства в електронній черзі необхідно взяти талон на послугу «з Дії» та прийти у вказаний день та час.

Ситуація друга: після прийняття позитивного рішення ДККМ про видачу моряку кваліфікаційного документа  при подачі заяви особисто, через довірену особу, поштою.

Крок перший: якщо кваліфікаційний документ повністю готовий до видачі результат запиту в форматі PDF з’являється в системі «DocStatus».

Зазвичай, це відбувається протягом 3-5 днів після підписання оригіналу кваліфікаційного документа уповноваженою особою Адміністрації судноплавства.

Крок другий: якщо в системі «DocStatus» ви бачите результат запиту в форматі PDF це означає, що його оригінал вже чекає на вас або вашу довірену особу.

Для його отримання, в електронній черзі необхідно взяти талон на послугу «без Дії» та прийти у визначений день та час.