• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Більше 5000 моряків вже отримали Підтвердження від Адміністрації судноплавства

Опубліковано 20 жовтня 2022 року, 16:00

Більше 5000 моряків вже отримали Підтвердження від Адміністрації судноплавства!

Співробітниками Адміністрації щодня перевіряються та верифікуються особисті профілі моряків, та в результаті видаються необхідні для перетину ними державного кордону документи.

На сьогоднішній день в системі зареєстровано майже 10 тисяч користувачів. У тих, хто успішно пройшов верифікацію є можливість отримати підписане Головою АС або його заступником «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів», яке в подальшому необхідно надати прикордонникам та у військкоматах. Саме такі Підтвердження вже встигли отримати більше ніж 5000 осіб.

Звертаємо увагу, що Підтвердження дійсне протягом 30 днів з моменту підписання. З тим як подати заявку на отримання нового Підтвердження в будь-який момент без повторної перевірки даних моряка можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/3DaoccW.

Детальна інструкція з отримання «Підтвердження про отримання копій освітніх і кваліфікаційних документів» від Адміністрації судноплавства міститься  за посиланням: https://bit.ly/3LvUrG6.